Café Genomfarten

Café Genomfarten är en drogfri öppen mötesplats för tonåringar. Vi finns mitt inne i stan på Drottninggtan 13.
I vårt mysiga café är du välkommen att hänga, såväl med nya och gamla kompisar som med den schyssta vuxna personalen.  Vi har inget köptvång men väldigt billigt fika! Du kan spela kort, sällskapsspel och biljard helt gratis. Vi visar även film gratis på besökarnas önskemål i vårt biorum. Är du intresserad av pyssel och konstnärlig verksamhet så har vi ett eget rum avsett för det dit en alltid är välkommen. Vi försöker också att så ofta som möjligt arrangera gemensamma aktiviteter utifrån besökarnas intressen och idéer.Det finns replokaler till ett mycket rimligt pris (ca 200kr/månad) som en kan få reptid i via SENSUS studieförbund. Just nu finns det flera lediga tider att boka in sig på.Den som vill stå på någon av våra två scener är varmt välkommen att höra av sig till oss via mail eller via får Facebooksida. Vi har ofta livespelningar på helgerna och då är alla välkomna hit.

Genomfarten har öppet alla lov förutom på aftnar och röda dagar. På loven brukar vi även ha extra aktiviteter inplanerade så som utflykter, workshops i alla möjliga ämnen, turneringar, nattöppet, grillning på gården, paddling, graffitti, ljudteknik och filmmaraton m.m. Har du ett önskemål på aktivitet så kan vi säkert förverkliga det.

Genomfarten är Uppsala Kristna Råds öppna diakonala och ekumeniska ungdomsverksamhet och har varit en del av Uppsalas kulturliv sedan slutet av 1970-talet.

Öppetider
Måndag – Torsdag 15:00 – 22:00
Fredag 15.00 – 24.00
Lördag 17.00 – 22.00

Besöksadress:                       Telefon:
Drottninggatan 13                 018-13 08 60
753 10 Uppsala

Senaste nytt från
Café Genomfartens Facebooksida:

3 days ago
Eighth Avenue & Blue Khan @ Café Genomfarten 26/5

Konsert på fredag 26/5!

Våra gamla bekanta i Eighth Avenue gör comeback på GF:s scen och dessutom får vi långväga besök av Blue Khan från Bollnäs! Kul! Kom!

Fredagen den 26/5 intar Eighth Avenue och Blue Khan scenen på Café Genomfarten! Ta med alla ni känner och kom dit för en tung kväll med grym musik.

Eighth Avenue gör denna kväll sin sista ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 days ago
Foton från tidslinjen

Stängt torsdag. Öppet som vanligt alla andra dagar denna vecka!

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 weeks ago
Psychotic Lunatic LIVE på Cafe Genomfarten U-Sala!

På lördag kör vi DJ i caféet!

Psychotic Lunatic spelar sitt första gig med nytt sitt nya namn på Cafe Genomfarten i Uppsala! Gratis inträde! Hård Industriell Dubstep/IDM när den är som bäst! Arr. av Cafe Genomfarten & ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 weeks ago
Foton från tidslinjen

På lördag firar vi att det nästan är Valborg med att ha en DJ i caféet. Blir fett det! Välkomna!
PS. Vi har inte öppet på Valborg i år och det är också stängt på första maj. DS.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago
Foton från tidslinjen

Bara fyra timmar kvar... Klockan tre öppnar vi igen efter påskhelgen!!!

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY