Café Genomfarten

Café Genomfarten är en drogfri öppen mötesplats för tonåringar. Vi finns mitt inne i stan på Drottninggtan 13.
I vårt mysiga café är du välkommen att hänga, såväl med nya och gamla kompisar som med den schyssta vuxna personalen. Vi har inget köptvång men väldigt billigt fika! Du kan spela kort, sällskapsspel och biljard helt gratis. Vi visar även film gratis på besökarnas önskemål i vårt biorum. Är du intresserad av pyssel och konstnärlig verksamhet så har vi ett eget rum avsett för det dit en alltid är välkommen. Vi försöker också att så ofta som möjligt arrangera gemensamma aktiviteter utifrån besökarnas intressen och idéer.Det finns replokaler till ett mycket rimligt pris (ca 200kr/månad) som en kan få reptid i via SENSUS studieförbund. Just nu finns det flera lediga tider att boka in sig på.Den som vill stå på någon av våra två scener är varmt välkommen att höra av sig till oss via mail eller via får Facebooksida. Vi har ofta livespelningar på helgerna och då är alla välkomna hit.

Genomfarten har öppet alla lov förutom på aftnar och röda dagar. På loven brukar vi även ha extra aktiviteter inplanerade så som utflykter, workshops i alla möjliga ämnen, turneringar, nattöppet, grillning på gården, paddling, graffitti, ljudteknik och filmmaraton m.m. Har du ett önskemål på aktivitet så kan vi säkert förverkliga det.

Café Genomfarten har fått en ny huvudman efter 40 år. Från och med den 1 januari 2018 har caféet övergått från Uppsala kristna råd till Uppsala pastorat.
Denna öppna diakonala och ekumeniska ungdomsverksamhet har varit en del av Uppsalas kulturliv sedan slutet av 1970-talet.

Öppetider
Måndag – Torsdag 15:00 – 22:00
Fredag 15.00 – 24.00
Lördag 17.00 – 22.00

Besöksadress: Telefon:
Drottninggatan 13 018-13 08 60
753 10 Uppsala

Senaste nytt från
Café Genomfartens Facebooksida:

1 week ago
Foton från tidslinjen

VI FYLLER 40ÅR 1 DECEMBER! KOM OCH FIRA MED OSS!

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 week ago
Foton från tidslinjen

Efter en veckas paus kör vi läsgrupp idag igen kl 17. Mat finns 😀 Välkomna!

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago
Foton från tidslinjen

Skulle du vilja prata enskilt med en diakon? Hen har tystnadsplikt och finns på plats på Café Genomfarten tisdagar kl 15-18.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago
Foton från tidslinjen

Nu på söndag 21/10 klockan 15 för dig 18+ på @klubbrut_svkyrua på @cafegenomfarten.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago
Foton från tidslinjen

Idag kl 17 är det första träffen för ”Läs tillsammans” där DU får träna dig i att läsa och prata tillsammans med andra om en text. Du behöver inte göra något innan, inga läxor mellan ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY