Café Genomfarten

Café Genomfarten är en drogfri öppen mötesplats för tonåringar. Vi finns mitt inne i stan på Drottninggtan 13.
I vårt mysiga café är du välkommen att hänga, såväl med nya och gamla kompisar som med den schyssta vuxna personalen. Vi har inget köptvång men väldigt billigt fika! Du kan spela kort, sällskapsspel och biljard helt gratis. Vi visar även film gratis på besökarnas önskemål i vårt biorum. Är du intresserad av pyssel och konstnärlig verksamhet så har vi ett eget rum avsett för det dit en alltid är välkommen. Vi försöker också att så ofta som möjligt arrangera gemensamma aktiviteter utifrån besökarnas intressen och idéer.Det finns replokaler till ett mycket rimligt pris (ca 200kr/månad) som en kan få reptid i via SENSUS studieförbund. Just nu finns det flera lediga tider att boka in sig på.Den som vill stå på någon av våra två scener är varmt välkommen att höra av sig till oss via mail eller via får Facebooksida. Vi har ofta livespelningar på helgerna och då är alla välkomna hit.

Genomfarten har öppet alla lov förutom på aftnar och röda dagar. På loven brukar vi även ha extra aktiviteter inplanerade så som utflykter, workshops i alla möjliga ämnen, turneringar, nattöppet, grillning på gården, paddling, graffitti, ljudteknik och filmmaraton m.m. Har du ett önskemål på aktivitet så kan vi säkert förverkliga det.

Café Genomfarten har fått en ny huvudman efter 40 år. Från och med den 1 januari 2018 har caféet övergått från Uppsala kristna råd till Uppsala pastorat.
Denna öppna diakonala och ekumeniska ungdomsverksamhet har varit en del av Uppsalas kulturliv sedan slutet av 1970-talet.

Öppetider
Måndag – Torsdag 15:00 – 22:00
Fredag 15.00 – 24.00
Lördag 17.00 – 22.00

Besöksadress: Telefon:
Drottninggatan 13 018-13 08 60
753 10 Uppsala

Senaste nytt från
Café Genomfartens Facebooksida:

3 weeks ago

Min (Martins) sista dag på jobbet! Kom förbi och häng en sväng och säg hej då! Vi har öppet till 24!

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
3 weeks ago
Foton från tidslinjen

GOD JUL!

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
3 weeks ago
Foton från tidslinjen

Passar med denna extremt dåligt upplösta bild på att tipsa om ”Jul på Uplands” på julafton och juldagen. Ett väldigt fint arrangemang som är gratis och dit alla är välkomna!

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 weeks ago

Äntligen! Nu är det dags för Uppsala Music Camp 2019, med första audition, lördagen den 9 mars på Grand. Tagga någon du känner som du tror skulle vilja vara med. Vi väljer ut 12 ungdomar som ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago
Foton från tidslinjen

Ingen Gärisonsdag
på onsdag! Öppet
helt som vanligt
istället 😍

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY