Café Genomfarten

Café Genomfarten är en drogfri öppen mötesplats för tonåringar. Vi finns mitt inne i stan på Drottninggtan 13.
I vårt mysiga café är du välkommen att hänga, såväl med nya och gamla kompisar som med den schyssta vuxna personalen.  Vi har inget köptvång men väldigt billigt fika! Du kan spela kort, sällskapsspel och biljard helt gratis. Vi visar även film gratis på besökarnas önskemål i vårt biorum. Är du intresserad av pyssel och konstnärlig verksamhet så har vi ett eget rum avsett för det dit en alltid är välkommen. Vi försöker också att så ofta som möjligt arrangera gemensamma aktiviteter utifrån besökarnas intressen och idéer.Det finns replokaler till ett mycket rimligt pris (ca 200kr/månad) som en kan få reptid i via SENSUS studieförbund. Just nu finns det flera lediga tider att boka in sig på.Den som vill stå på någon av våra två scener är varmt välkommen att höra av sig till oss via mail eller via får Facebooksida. Vi har ofta livespelningar på helgerna och då är alla välkomna hit.

Genomfarten har öppet alla lov förutom på aftnar och röda dagar. På loven brukar vi även ha extra aktiviteter inplanerade så som utflykter, workshops i alla möjliga ämnen, turneringar, nattöppet, grillning på gården, paddling, graffitti, ljudteknik och filmmaraton m.m. Har du ett önskemål på aktivitet så kan vi säkert förverkliga det.

Genomfarten är Uppsala Kristna Råds öppna diakonala och ekumeniska ungdomsverksamhet och har varit en del av Uppsalas kulturliv sedan slutet av 1970-talet.

Öppetider
Måndag – Torsdag 15:00 – 22:00
Fredag 15.00 – 24.00
Lördag 17.00 – 22.00

Besöksadress:                       Telefon:
Drottninggatan 13                 018-13 08 60
753 10 Uppsala

Senaste nytt från
Café Genomfartens Facebooksida:

1 month ago
Café Genomfarten får Barnrättspriset

http://mobil.unt.se/nyheter/uppsala/caf-genomfarten-far-barnrattspriset-4823910.aspx

Ungdomsgården får 2017 års Barnrättspris för sitt arbete med ensamkommande.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago
BOiU - Barnombudet i Uppsala län

Nu har vi fått vårt pris 😀

Sådär! Personalen på Café Genomfarten hyllad och applåderad, #barnrättspriset avtäckt och utdelat, mackor ätna och Festis drucken. Bild på priset av Rebecca Karlén - Illustratör och ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 months ago

Konsert på lördag i caféet:
Nisse P från Örebro är mötet mellan vispop och indierock och bjuder på såväl avskalade visor som storslagen pop-rock tillsammans med sitt fyrmannaband.

Black ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 months ago

Så stolta att vi kunde spricka!

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 months ago
Foton från tidslinjen

Läge för bra häng fram till 22 ikväll! Nu öppnar vi!
#pingis #pingisute #marshmallows #smores #korv #kvällssol

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY